De Weekkaart 2016-22: Kameel (Jaipur)

In Jaipur is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen door op slimme wijze kaarten te verzamelen én deze weer te verkopen. De meeste kaarten stellen goederen voor en des te luxer de goederen des te meer punten er verdiend kunnen worden. Kaarten verzamelen is gebonden aan regels en er is zoiets als een handlimiet om ervoor te zorgen dat je keuzes moet maken.

Jaipur

Kamelen kunnen handige kaarten zijn. Ondanks dat je ze niet kan verpatsen voor punten, leveren ze wel punten op als je er het meeste hebt aan het eind van een ronde. Je kunt ze echter ook gebruiken om meerdere kaarten uit het aanbod te pakken, wat soms bijzonder handig kan zijn. Het is uiteindelijk de bedoeling dat ik over ieder spel wat tijdens De Weekkaart aan bod komt een wat langer stuk ga tikken, dus hoe dit nou allemaal werkt vertel ik later nog wel. Voor nu wijs ik even naar die panda die bij één van de kameelkaarten zichtbaar is. Drie keer raden welk spel volgende week haar opwachting zal maken in De Weekkaart.

giovanni

Bordspelliefhebber met een immer groeiende collectie. Koopt met enige regelmaat nieuwe spelletjes en wil daar graag wat over kwijt. Is tevens actief backer op Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *