De Weekkaart 2016-23: Naamloos (Takenoko)

Vorige week zagen we in De Weekkaart een kameel die een panda vervoerde en stelde ik de vraag wat er deze week te verwachten zou zijn in deze razend populaire rubriek—ja, dit is zelfspot. Maar het goede antwoord was uiteraard Takenoko. In dit visueel aantrekkelijke spel kun je punten vergaren door het vervullen van opdrachten en een pandabeer vervult hier met enige regelmaat de hoofdrol in.

takepanda

Dit is zo’n opdracht. Je voldoet aan deze opdracht door de pandabeer in dit spel drie verschillende soorten bamboe te laten verorberen. Dat levert 6 punten op, maar dat zal je denk ik niet verrassen, En zoals gewoonlijk leg ik uit hoe dit spel nou ongeveer in zijn werk gaat nog uit in een wat langer stuk met wat meer letters en leestekens. Volgende week wederom een voorbeeld van een kaart dat iets met eten te maken heeft. Je mag weer drie keer raden. Dit keer wordt het iets pittigs.

giovanni

Bordspelliefhebber met een immer groeiende collectie. Koopt met enige regelmaat nieuwe spelletjes en wil daar graag wat over kwijt. Is tevens actief backer op Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *