De Weekkaart 2017-05: Label Factory (Tuscany: Expand the World of Viticulture)

In Viticulture maak je van druiven wijn om deze doorgaans weer te verkopen. Hiervoor krijg je punten en inkomen. Dat inkomen kun je in de uitbreiding genaamd Tuscany: Expand the World of Viticulture gebruiken om een leuk gebouw te kopen.

Dit gebouw is een gebouw waar ik een groot fan van ben. Voor een schamele 3 Lira bouw je ‘m. Het ding levert je meteen 1 punt op en geeft je een actieveld die alleen door jou persoonlijk te gebruiken is. Op dat actieveld mag je voor 3 Lira een order vervullen. Hiervoor strijk je sowieso 2 punten op. Uiteraard moet je wel een goede orderkaart hebben en de juiste wijn, maar als je eenmaal een leuk motortje hebt draaien, dan zou dit geen probleem moeten zijn. De 3 Lira die je elke ronde nodig bent om dit veld te benutten is ook geen probleem, gezien orders zoals ik in de eerste alinea al tikte inkomen genereren.

giovanni

Bordspelliefhebber met een immer groeiende collectie. Koopt met enige regelmaat nieuwe spelletjes en wil daar graag wat over kwijt. Is tevens actief backer op Kickstarter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *